این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

حجت‌الاسلام نوریجانی مطرح کرد: موضع ایران در حکمرانی سایبری باید از منفعل به فعال تبدیل شود


ارسال شده در تاریخ :
حجت‌الاسلام نوریجانی مطرح کرد: موضع ایران در حکمرانی سایبری باید از منفعل به فعال تبدیل شود

دبیرکل کنفرانس «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری گفت موضع ایران در زمینه حکمرانی سایبری باید از حالت انفعال به حالت فعال تبدیل شود.


به گزارش روابط عمومی نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» علی نوریجانی در زمینه ضرورت تغییر موضوع ایران در حکمرانی سایبری به مهر گفت: در جهانی که بحث زیست مجازی و اساسا هوشمندسازی بسیاری از ساحت های زندگی بشر در دستور کار است، کشورهایی که برای این فضای جدید برنامه ریزی و سیاست گذاری می‌کنند، در تمام زمینه‌ها امکان اثرگذاری و کاهش آسیب‌ها را خواهند داشت و بهتر می‌توانند اعمال حکمرانی کرده و شهروندان هوشمندتری را تربیت کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تدوین نقشه راه حکمرانی متناسب با شرایط هر کشور، گفت: تعیین مولفه‌های اعمال حکمرانی سایبری موثر و مدلی که بتواند ضمن تامین و تعیین منافع کشورها، به نقش آفرینی آنها در فضای جهانی یاری رسانده و وضعیت آنها را از حالت منفعل به فعال تبدیل کند، از جمله ضرورت‌های جدی ورود به تولید دانش و ادبیات اثرگذار در باب حکمرانی سایبری است.

دبیرکل دبیرکل کنفرانس «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» یادآور شد: با نگاهی به تجربه زیسته کشورهای دنیا شاهدیم که تقویت حکمرانی سایبری از مولفه ها و فاکتورها اعمال قدرت در مناسبات آتی دنیاست و کشورهایی که نسبت به این مهم اقدام نکرده باشند، قطعا در این زمینه حرف کمتری برای گفتن خواهند داشت.

نوریجانی نگاه مبتنی بر دانش، استفاده از تجارب جهانی، تعریف نقشه راه کشور برای نقش آفرینی در مناسبات سایبری دنیا و تولید دانش بومی و توسعه زیرساخت‌ها را از مولفه های مهم حکمرانی سایبری عنوان کرد.

رییس کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ـ ایران اضافه کرد: فضای سایبری که از آن سخن می‌گوییم لایه‌های مختلفی دارد و تنها نباید محدود در زیر ساخت و صرف فناوری دیده شود. لایه‌های محتوایی و معناسازی متاثر از این فضا و سبک زندگی تغییر یافته مبتنی بر این فضا نیز دارای اهمیت است و هرگونه عدم ورود جدی برای نقویت حکمرانی سایبری و حتی تقویت سپر سایبری کشور به معنای تن دادن به فرهنگی است که فضای سایبر به ما تحمیل می‌کند، این لایه شناختی، فرهنگی و در بسیاری از موارد حتی سیاسی نیز خواهد بود.

وی ضرورت ورود به حوزه تولید ادبیات و دانش برای تقویت حکمرانی سایبری را از دلایل راه اندازی نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» عنوان کرد و افزود: توجه به ساحت‌های فلسفی، مبنایی، تاثیر سیاست گذاران در این فضا و نقش نهادهای آموزش دارای اهمیت است.

نوریجانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این رویداد در راستای تولید ادبیات و دانش منتج به تقویت و تحکیم حکمرانی سایبری کشور کمک شود و صدای جمهوری اسلامی ایران و نخبگان در این باره بتوان فضای جدیدی را در حوزه بین الملل ایجاد کرده و موضع ما را انفعال به فعال تبدیل کند.

انتهای پیام





فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
   
دستور العمل مقاله انگلیسی
   
فونت های مورد نیاز

حامیان


 

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)